19 apr

ALV en Themabijkomst Informatiebeveiliging

Na storm en koude hopen we toch echt jullie te ontmoeten op 19 april in Lelystad!

Het bestuur van CorpoNet nodigt haar leden van harte uit voor de ALV2018 met aansluitend een inspirerende themabijeenkomst voor leden én relaties.

Aanmelden kan tot uiterlijk 13 april 2018.
Heeft u zich al eerder aangemeld dan hoeft u dat niet opnieuw te doen.

De bijeenkomst vindt plaats op een bijzondere locatie, namelijk in de hangar van Simcenter op vliegveld Lelystad. Wie het nieuws heeft gevolgd weet dat het vliegveld een spraakmakende locatie is. Wanneer daar de eerste (vakantie)vluchten de lucht in gaan is voorlopig onduidelijk. Op 19 april is het in ieder geval ons vertrekpunt voor een boeiende en informatieve CorpoNet-dag.


We beginnen de dag vanaf 12.00 uur met een inlooplunch.

De Algemene Leden Vergadering is gepland van 13.00 - 14.30 uur.
Op de agenda staan onder andere de goed te keuren statuten van CorpoNet en de begroting 2018. Hierover willen wij als bestuur graag met zoveel mogelijk leden van gedachten wisselen.
De agenda en de stukken voor de vergadering kunt u binnenkort downloaden.

Van 15.00 tot 17.45 uur: Themabijeenkomst Informatiebeveiliging
Rondom de presentatie van het 11e boek in de serie 'Kennis moet je delen' (en de overhandiging van het eerste exemplaar) bevat het programma een drietal presentaties rond het thema 'Informatie en Beveiliging in de Luchtvaart'

Boekpresentatie
Het 11e boek in boekenreeks van CorpoNet/NetwIT werd geschreven door Albert van Heugten (Wonen Zuid en penningmeester CorpoNet). Het boek is gebaseerd op zijn thesis rond het thema 'Informatiebeveiliging voor corporaties'. Uiteraard geeft de auteur een presentatie over dit thema en ontvangen alle aanwezigen aan het eind van het programma een exemplaar van het boek.

Vanaf 17.45 uur sluiten we af met een netwerkborrel waarbij u volop de gelegenheid krijgt om na te praten en kennis te delen.

Win een 'vlucht'
In de hangar van Simcenter staat een 'full motion' Boeing 737-800 flight simulator. Heeft u altijd al eens in de cockpit van een Boeing 737 willen zitten? Dan is hier uw kans. Tijdens het programma kunt u (alleen leden), als u belangstelling heeft voor een 'vlucht' in deze simulator, uw visitekaartje (niet vergeten dus!) in een tombola deponeren. Aan het eind van het programma wordt een aantal kaartjes getrokken en kunnen de gelukkigen kennis maken met de cockpit van een Boeing 737.

Tot ziens in Lelystad!

Het bestuur van CorpoNet

Aanmelden