13 nov

Digital Event: Data moet je delen

In samenwerking met CorporatieNL

13 november 2018 | Media Plaza - Jaarbeurs, Utrecht

Het delen van data is tegenwoordig een onmisbaar onderdeel voor woningcorporaties. Denk aan toezichthouders, accountants, belastingdienst, afspraken met derden zoals gemeenten en de management informatie. Hierbij moet data worden gedeeld. Maar ook in de samenwerking met ketenpartners zoals bouwbedrijven, incassobureaus, woningverdeling, levert het delen van data veel voordeel op. Daarnaast is bij het bepalen van toekomstig beleid het delen van data noodzakelijk, in de vorm van Big Data: gebruik makend van zoveel en zo divers mogelijke bronnen van gegevens.

Goed gebruik van data kan dus enorme voordelen opleveren. Maar door de vele beschikbare bronnen en de groeiende complexiteit, is dat niet altijd even makkelijk. Hoe ga je om met data binnen jouw organisatie en hoe zorg je er voor dat je de waarde ook kunt benutten? Wil je antwoord op dit soort vragen? Kom dan op 13 november naar het Digital Event 2018, wat in samenwerking met CorpoNet wordt organiseerd door CorporatieNL.

Naar het Digital Event met ledenkorting!
Speciaal voor onze leden hebben we een mooie aanbieding: namelijk 50 euro per kaart
Per corporatie kunnen maximaal 4 kaarten worden besteld.
Wil je gebruikmaken van deze ledenaanbieding, stuur dan een mail naar communicatie@corponet.nl en vermeld daarin:
Naam corporatie
Naam contactpersoon en telefoonnummer
E-mailadres voor het ontvangen van de (digitale) factuur en kaarten
Aantal te bestellen kaarten (max. 4)

Bekijk wat er allemaal te doen is die dag!

Digital Awards, kies voor het beste digitale initiatief

De digital award is een bekroning op het werk van een organisatie (corporatie of gemeente) en de leverancier(s) die samen hebben gewerkt aan een vernieuwend digital initiatief.
Er is heel enthousiast gereageerd, er zijn maar liefst 27 aanmeldingen ontvangen. De jury is nu druk bezig om er 10 te selecteren. De genomineerden zijn ...