21 mrt

ALV 2019 + themabijeenkomst

Laat je stem horen!

21 maart 2019

09.30 - 17.00 uur
De Johan Cruijff ArenA
(scroll naar beneden voor de route)

CorpoNet op weg naar 2030

Hoe zou een corporatie er in 2030 uitzien? Welke trends op het gebied van digitalisering bij woningcorporaties zijn belangrijk? Hoe word je een data gedreven corporatie? Sluit de visie van CorpoNet aan op de antwoorden van voorgaande vragen?
Kortom een mooie gelegenheid om te kijken of we als kennisdelend netwerk op de juiste route zitten.

Zo ziet de dag eruit

09.30 – 10.00 uur
Inloop: ontvangst met koffie/thee en iets lekkers

10.00 – 10.15 uur
Welkom, opening van de dag

10.15 – 11.15 uur
Algemene ledenvergadering - de stukken vind je hier (hiervoor moet je ingelogd zijn)

11.15 – 12.15 uur
Keuzeprogramma
• Rondleiding Arena (Ajax kleedkamer, veld, mixed zone, gastenkleedkamer)
• VR experience (alsof je 'tussen de spelers op het veld staat')

12.15 – 12.45 uur
Lunch, informatie vanuit CorpoNet over de diverse initiatieven

12.45 – 16.00 uur
Industrie Trends, Business Applicaties en De data-gedreven corporatie. (zie info hieronder)

16.00 – 17.00 uur
de netwerkborrel

Om 13.00 uur starten we het middagprogramma. Dat staat in het teken van trends en visies op digitalisering in de corporatiesector. In de warming-up worden we geïnspireerd door Microsoft, daarna werken we in groepjes het behandelde thema uit. Er zijn drie rondes. Tot slot kijken we of de visie van CorpoNet matcht met de huidige en toekomstige ontwikkelingen in onze sector.

De inschrijving is gesloten. Wil je je alsnog aanmelden, mail dan naar secretariaat@corponet.nl


Route naar ArenA bijeenkomst CorpoNet

Reis je per trein: neem de trein naar station Bijlmer ArenA en volg vanaf daar de borden naar de hoofdingang van de ArenA. Je loopt via de ArenA Boulevard.

Met de auto: het handigst is parkeergarage P1, maar ook vanuit de andere omliggende parkeergarages wordt de route naar de ArenA hoofdingang bewegwijzerd.

Via de hoofdingang kom je bij de receptie, hier meld je je voor de CorpoNet bijeenkomst en word je doorverwezen naar onze zaal. Receptie gemist? Ga naar de 4e verdieping, zaal Tokio '95 / Buenos Aires '72 en wij verwelkomen je hartelijk.

Tot ziens op 21 maart.

Routeplanner van de Johan Cruijff ArenA (in de rechterbovenhoek)

Hoewel we reizen met het openbaar vervoer adviseren (duurzaam hè!) zijn er soms omstandigheden waardoor dat niet kan. Voor onze leden die niet met het OV kunnen reizen zijn er parkeerkaarten (uitrijkaart) beschikbaar. Vraag er voor vertrek even naar bij Saskia of Laurike, van het C-team.


Annuleren, afmelden? Laat het ons weten!
Het kan natuurlijk voorkomen dat je je hebt aangemeld voor dit CorpoNet event, maar dat je toch niet kunt komen. Alle begrip daarvoor.
Wij hebben echter in de organisatie wel rekening gehouden met jouw komst. Kun jij niet komen, maar je collega wil jouw plaats innemen, laat het ons weten.
Je hebt je aangemeld, maar er kan toch niemand komen van jullie organisatie, laat ons ook dat weten. Het liefst drie dagen vóór aanvang van het evenement. Er zijn omstandigheden die je niet van te voren ziet aankomen. Is er een mogelijk om ons hiervan in kennis te stellen, dan waarderen we dat zeer. Kortom; laten we communiceren en stuur je bericht naar: secretariaat@corponet.nl