Terugblik ALV en Themabijeenkomst Informatiebeveiliging

Bron: C-team op 24 apr '18
Categorie: CorpoNet

Terugblik in vogelvlucht

Op 19 april organiseerde CorpoNet voor haar leden en relaties een inspirerende middag in het Simcenter op Lelystad Airport. Voor diegenen die er niet bij konden zijn en natuurlijk ook voor iedereen die nog even terug willen kijken; de hoogtepunten in vogelvlucht op rij!

Het programma begon met de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Een verslag van deze vergadering is binnenkort voor leden te downloaden op onze website.

Daarna waren er twee boeiende presentaties uit de luchtvaartsector rondom het thema Informatiebeveiliging. Ercan Ertugral en Ricardo Trovato gaven de aanwezigen een kijkje in de (data)beveiliging op Schiphol en Bart van Heijningen inspireerde met zijn presentatie getiteld "In"-zicht van de uil.

Door de storm en het afgelaste event op 18 januari jl. liep de boekpresentatie van Albert van Heugten enige vertraging op. Van uitstel kwam geen afstel en de schrijver van het nieuwste Corponet-boek in de serie Kennis moet je delen kon alsnog zijn boek "Veiligheidsbewustzijn en informatiebeveiliging bij woningcorporaties" presenteren. Een eerste exemplaar van het boek overhandigde hij aan Michiel van Wezel (adviseur digitalisering en informatiemanagement bij Aedes).

Als laatste was het podium voor Wouter Hesseling en zijn collega's. Zij gaven op onnavolgbare en ludieke wijze hun kijk op "actuele macro- en socio-economische veranderingen en de consequenties daarvan op de informatiebeveiliging binnen de sector".

De dag werd afgesloten met een gezellige netwerkborrel op het terras van de hangar.

Toen ook de laatste gelukkige prijswinnaars van een 'vlucht' in de Boeing 737-simulator de kist weer veilig op de grond hadden gezet, was het tijd om alle gates te sluiten.

Wij kijken terug op een geslaagd event en wij bedanken iedereen voor zijn/haar bijdrage. Graag tot ziens op een volgend CorpoNet-event.

Beelden van ALV en Themabijeenkomst Informatiebeveiliging