Terugblik op een geslaagd evenement

Bron: C-team op 24 jan '19
Categorie: CorpoNet

Nou vooruit nog een keer dan: een terugblik op het nieuwjaarsevent van CorpoNet met de titel terugblikken en vooruitkijken. Leuk dat jullie erbij waren!

Was je er niet bij? Hier een kort verslag, een aantal van de presentaties en een sfeerimpressie.

Op 17 januari 2019 was het zover, het eerste nieuwjaarsevent van CorpoNet. Eerste ...? Vorig jaar was er toch ook een nieuwjaarsevent? Ja dat was zeker de bedoeling. Alles stond klaar op Airport Lelystad en toen ... raasde er een storm over Nederland en werd het event weg, eh afgeblazen.

Dit jaar was het weer gunstiger gestemd, er was zelfs af en toe een waterig zonnetje waar te nemen. Wie door de fraai aangelegde tuin van The Green Village in Nieuwegein naar binnenliep, werd daar allerhartelijkst ontvangen door de hartelijke dames. Deze twee warmhartige dames vergezeld door een violist liepen als een rode draad door de middag.

Na de joviale ontvangst, met uiteraard iets te drinken en een lekkernij gevolgd door een 'warming-up' van de hartelijke dames, ging het programma van start. In een 12-tal korte presentaties, strak getimed door de violist werden de aanwezigen meegenomen via heden, verleden, naar de toekomstige plannen voor het netwerk. Daarna was het tijd om het glas te heffen op een mooi jaar en werd er actief genetwerkt.

Via deze website gaan we binnenkort dieper in op een aantal presentaties. Hou onze nieuwsbrief hiervoor in de gaten. Voor nu hebben we alvast de sfeer van deze middag weergegeven in beeld.
En natuurlijk delen we hieronder een aantal van de presentaties.

Mist u iets? Heeft u informatie nodig over een onderwerp? Mail ons communicatie@corponet.nl, we zijn er voor elkaar!