CinC (spreek uit 'kink')

CinC is een initiatief van CorpoNet om alle digitale innovaties bij woningcorporaties in kaart te brengen. En met alle worden zowel de succesvolle als minder succesvolle en zelfs mislukte bedoeld. Want waar de één afhaakt, kan dat de ander wellicht inspireren om verder te komen. Dat is de kracht van Kennis moet je delen!

Zowel CinC als De 2030-dialoog zijn toekomstverkenningen tijdens de digitale transformatie van de woningcorporatiesector. CorpoNet onderzoekt samen met de sector vragen als: Hoe zetten wij digitalisering slim in? Wat mag je van een woningcorporatie verwachten? Hoe houden wij wonen betaalbaar? Wat kan digitalisering voor duurzaamheid doen?

Innovatie en samenwerking zijn krachtige tools in de snel digitaliserende wereld. Als we onze kennis met elkaar delen krijgen we zicht op de impact, grip op de ontwikkelingen en staan we met elkaar sterker om de individuele wensen van onze klanten beter te beantwoorden.

Dit initiatief is nog volop in ontwikkeling (zie nieuwsberichten) maar ideeën en/of vragen kun je sturen naar communicatie@corponet.nl